OM OSS

Vi på Byggnadsfirman Harry Larsson har runt 35 anställda som jobbar med diverse olika byggprojekt.

Vi bygger nytt, bygger om och bygger till, renoverar, reparerar och underhåller. Vi snickrar, målar, murar och lägger kakel och klinkers.

Vi bygger alltifrån bostadshus och cykelskjul till stora industrifastigheter. Dessutom kan vi hjälpa dig att anlägga trädgård från grunden. Vi kan även vara behjälpliga vid akuta insatser som vid brand-, vatten- och inbrottsskador.

Det lönar sig att ringa oss. Vi på Harry Larsson är mångsidiga, flexibla, yrkesskickliga, noggranna och pålitliga. Det är en svårplanerad bransch, men vi lovar inte mer än vad vi kan hålla.

Välkommen att kontakta oss!

Byggnadsfirma Harry Larsson i Falkenberg
personal-harry-larsson

VÅR PERSONAL

Vi på Byggnadsfirma Harry Larsson är mycket stolta över vår kompetenta personal! Så här lyder en del av vår gemensamma verksamhetsidé:

Vi ska förse våra kunder med trivsamma och ändamålsenliga lokaler och tillse att dessa väl uppfyller de krav och behov som kunden önskar.

Vi skall vara professionella, engagerade och väl motiverade i vårt arbete. Löften om underhållsinsatser och dylikt ska hållas och insatserna skall utföras vid avtalad tid.

HISTORIEN OM HARRY

Den 5 januari 1920 föddes Harry Larsson.

Som 20-åring startade han sin egen byggfirma i Morup: Byggnadsfirman Harry Larsson. 1982 sålde han sitt företag till oss. För en tid sedan avled Harry Larsson 92 år gammal och han jobbade hos oss – 28 år efter sin pensionering. Utom på fredagarna då tog han ledigt.

Porträttet av Harry Larsson hänger självklart  på vårt kontor.

Harry Larsson tavla